Selamlar,
Genelde yaptigimiz mobil tasarimlarinda Xamarin.Forms’un yetersiz kaldigi yerlerde CustomRenderer yazmak zorunda kaliyoruz. En cok yazilan rendererlar ise View’lar icin. Shadow, gradient, opacity vb. durumlarda mecbur platformlara inip kod yazmamiz gerekiyor. Sadece renderer yazmak yetmiyor, bir de isin API lvl kisminlari var. Konunun can sikan kisimlari burada basliyor zaten..
PancakeView kullanarak hemen hemen her ihtiyacinizi saniyeler icinde cozebileceginiz viewlar olusturabilirsiniz. Benim storelardaki bir projede deneme imkanim olmadi fakat plugin’i test etmek icin kullandigimda acikcasi hosuma gitti.
Ihtiyaciniz olabilecek bircok property dusunulmus ve platformlar ozelinde karsiliklari yazilmis. PancakeView classinin detayina gittiginizde tum bu propertyleri inceleyebilir ve ihtiyaciniz olani kullanabilirsiniz.
Yorum Gönder